Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Meerten Verhoffstraat 18 Breda: Ontdek Deze Charmante Woonlocatie!

Meerten Verhoffstraat 18 Breda: Ontdek Deze Charmante Woonlocatie!

HomeShow | Vierwindenstraat 18 Breda

Meerten Verhoffstraat 18 Breda: Ontdek Deze Charmante Woonlocatie!

Homeshow | Vierwindenstraat 18 Breda

Keywords searched by users: meerten verhoffstraat 18 breda

Meerten Verhoffstraat 18, Breda: Een Diepgaande Verkenning

Breda, een pittoreske stad doordrenkt van geschiedenis en charme, herbergt een verscheidenheid aan buurten met elk hun eigen unieke kenmerken. Meerten Verhoffstraat 18 is een opvallend adres in deze stad, en dit artikel zal diep ingaan op verschillende aspecten van deze locatie, variërend van de omgeving en architectuur tot belastingdiensten en overheidsinstanties in de buurt. Laten we deze reis beginnen met een gedetailleerde verkenning.

Locatie en Omgeving

Ligging en Nabijgelegen Voorzieningen

Meerten Verhoffstraat 18 bevindt zich in een strategische locatie in Breda. Deze buurt biedt toegang tot diverse voorzieningen die het dagelijkse leven vereenvoudigen. Winkels, waaronder supermarkten en speciaalzaken, liggen op loopafstand, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot essentiële boodschappen.

Openbaar vervoer is ook goed bereikbaar, met bushaltes in de buurt en mogelijk treinstations op redelijke afstand. Dit vergemakkelijkt het pendelen naar andere delen van de stad of zelfs daarbuiten.

Scholen zijn een essentieel onderdeel van elke buurt, en Meerten Verhoffstraat 18 is gunstig gelegen ten opzichte van scholen, wat een voordeel is voor gezinnen met kinderen. Recreatiemogelijkheden, zoals parken of sportfaciliteiten, kunnen de buurt verder verrijken, waardoor een evenwichtige levensstijl wordt bevorderd.

Architectuur en Gebouw

Bouwstijl en Kenmerken

Het pand op Meerten Verhoffstraat 18 heeft een kenmerkende architectuur die de aandacht trekt. De bouwstijl is mogelijk een mix van traditioneel en modern design, wat bijdraagt aan de esthetiek van de straat. De grootte van het gebouw kan variëren, en eventuele bijzondere aspecten, zoals unieke gevels of tuinen, kunnen de woning onderscheiden van andere in de omgeving.

De architectonische details van Meerten Verhoffstraat 18 dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van de straat en maken het tot een herkenbaar punt in de stad.

Kadastrale Gegevens

Perceelinformatie en Eigendomsgegevens

Kadastrale gegevens bieden inzicht in het perceel op Meerten Verhoffstraat 18. Eigendomsinformatie, kadastrale kaarten en eventuele beperkingen kunnen worden opgevraagd bij het kadaster. Deze informatie is essentieel voor potentiële kopers of geïnteresseerden, omdat het een duidelijk beeld geeft van de eigendomsstructuur en eventuele lasten op het onroerend goed.

Het is raadzaam om het kadaster te raadplegen voor de meest actuele en nauwkeurige informatie met betrekking tot Meerten Verhoffstraat 18.

Belastingdienst SSO CFD

Functies en Diensten

Op Meerten Verhoffstraat 18 is de Belastingdienst SSO CFD gevestigd. De Shared Service Organisatie (SSO) Centralistische Financiële Dienstverlening (CFD) speelt een cruciale rol in de financiële dienstverlening van de Belastingdienst. De dienstverlening kan betrekking hebben op diverse financiële aspecten, waaronder belastinginning, boekhouding en financiële planning.

Contactinformatie

  • Adres: Meerten Verhoffstraat 18, Breda
  • Telefoon: [Voeg telefoonnummer toe indien beschikbaar]
  • Website: [Voeg website toe indien beschikbaar]

Overheidsinstanties in de Buurt

Gemeentelijke Instanties

Breda huisvest verschillende overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor uiteenlopende taken. De nabijheid van Meerten Verhoffstraat 18 tot deze instanties kan handig zijn voor burgers die gebruik willen maken van openbare diensten of informatie nodig hebben.

Taken en Doelstellingen

  • Gemeentehuis Breda: Het verstrekken van burgerzaken, vergunningen, en andere gemeentelijke diensten.
  • Politiebureau Breda: Handhaven van openbare orde en veiligheid in de buurt.
  • Brandweer Breda: Reageren op noodgevallen en brandbestrijding.

Plangebied en Ontwikkelingen

Toekomstige Plannen en Projecten

Informatie over plannen, ontwikkelingen of bouwprojecten in de directe omgeving van Meerten Verhoffstraat 18 is van belang voor zowel huidige bewoners als potentiële kopers. Deze ontwikkelingen kunnen invloed hebben op de waarde van onroerend goed en de levenskwaliteit in de buurt.

Het is raadzaam om contact op te nemen met lokale autoriteiten of stadsplanningafdelingen voor de meest recente informatie over plannen en ontwikkelingen.

Bedrijven en Diensten

Buurtbedrijven en Dienstverleners

Naast de Belastingdienst SSO CFD kunnen er andere bedrijven en dienstverleners in de directe nabijheid van Meerten Verhoffstraat 18 zijn. Deze bedrijven kunnen variëren van kleine lokale ondernemingen tot nationale ketens.

Lijst van Bedrijven

  1. [Bedrijfsnaam 1]: Activiteit en contactgegevens.
  2. [Bedrijfsnaam 2]: Activiteit en contactgegevens.
  3. [Bedrijfsnaam 3]: Activiteit en contactgegevens.

Het ondersteunen van lokale bedrijven draagt bij aan de economie van de buurt en versterkt de gemeenschapsbanden.

Gebruik van Referentiebronnen

Interpretatie van Informatie

De verstrekte referentiebronnen, zoals Planviewer, Drimble en Telefoonboek, kunnen waardevolle informatie bieden met betrekking tot Meerten Verhoffstraat 18. Het is belangrijk om de informatie kritisch te evalueren en te verifiëren, vooral als het gaat om eigendomsinformatie en juridische aspecten.

Planviewer:

Planviewer biedt kadastrale informatie en kaarten. Het is raadzaam om het kadaster direct te raadplegen voor de meest actuele gegevens.

Drimble:

Drimble kan informatie verstrekken over bedrijven, inclusief contactgegevens. Verifieer deze informatie indien nodig via officiële bronnen.

Telefoonboek:

Telefoonboek geeft contactgegevens van bedrijven weer. Het is aan te raden om de nauwkeurigheid van deze gegevens te controleren via andere bronnen.

Dit artikel biedt een uitgebreide verkenning van Meerten Verhoffstraat 18 in Breda, waarbij verschillende aspecten van de locatie en omgeving worden belicht. Door de diepgaande informatie over architectuur, kadastrale gegevens, belastingdiensten, overheidsinstanties, plannen en bedrijven, hopen we dat dit artikel een waardevolle gids is voor iedereen die geïnteresseerd is in deze specifieke locatie. Voor verdere details en nauwkeurige informatie wordt geadviseerd om de verstrekte referentiebronnen te raadplegen en, indien nodig, contact op te nemen met relevante instanties.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Hoe kan ik de kadastrale gegevens van Meerten Verhoffstraat 18 verkrijgen?

U kunt de kadastrale gegevens van Meerten Verhoffstraat 18 verkrijgen door het kadaster te raadplegen. Planviewer is een handige online bron voor kadastrale informatie en kaarten.

2. Wat zijn de contactgegevens van de Belastingdienst SSO CFD op Meerten Verhoffstraat 18?

De contactgegevens van de Belastingdienst SSO CFD op Meerten Verhoffstraat 18 kunnen worden verkregen via de officiële website van de Belastingdienst of lokale telefoongidsen.

3. Zijn er plannen of ontwikkelingen in de directe omgeving van Meerten Verhoffstraat 18?

Voor informatie over plannen en ontwikkelingen in de directe omgeving van Meerten Verhoffstraat 18 wordt aangeraden om contact op te nemen met lokale autoriteiten of stadsplanningafdelingen.

4. Welke bedrijven zijn in de buurt van Meerten Verhoffstraat 18?

De Telefoonboek-website kan een lijst van bedrijven in de buurt van Meerten Verhoffstraat 18 verstrekken. Verifieer de nauwkeurigheid van deze gegevens indien nodig.

5. Hoe kan ik lokale bedrijven in de buurt van Meerten Verhoffstraat 18 ondersteunen?

U kunt lokale bedrijven in de buurt van Meerten Verhoffstraat 18 ondersteunen door hun producten of diensten te gebruiken en positieve recensies achter te laten. Dit draagt bij aan de lokale economie en gemeenschap.

Categories: Ontdekken 75 Meerten Verhoffstraat 18 Breda

HomeShow | Vierwindenstraat 18 Breda
HomeShow | Vierwindenstraat 18 Breda

Samenvatting 15 meerten verhoffstraat 18 breda

Postcode 4811At Station, Breda - Oozo.Nl
Postcode 4811At Station, Breda – Oozo.Nl
Postcode 4811At Station, Breda - Oozo.Nl
Postcode 4811At Station, Breda – Oozo.Nl
Verkocht: Meerten Verhoffstraat 11 B2 4811 Ar Breda [Funda]
Verkocht: Meerten Verhoffstraat 11 B2 4811 Ar Breda [Funda]
West Tower B.V. Breda - Oozo.Nl
West Tower B.V. Breda – Oozo.Nl
Toeristische Gids Van Breda
Toeristische Gids Van Breda
Meerten Verhoffstraat 3, Breda (4811 Ar) - Kadastralekaart.Com
Meerten Verhoffstraat 3, Breda (4811 Ar) – Kadastralekaart.Com
Meerten Verhoffstraat 11 A3, Benedenwoning In Breda - Kin Makelaars
Meerten Verhoffstraat 11 A3, Benedenwoning In Breda – Kin Makelaars

See more here: nenmongdangkim.com

Learn more about the topic meerten verhoffstraat 18 breda.

See more: blog https://nenmongdangkim.com/category/werk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *